Bijzonder feesten

Voor elk wat wils

19°

Bij WILD treft u een unieke en prachtig groene locatie voor uw feest. Onze accommodatie is eigentijds, bijzonder sfeervol en sluit aan op het levendige terras. Zowel binnen als buiten beschikken we over alle faciliteiten om uw feest vorm te geven. En wat vooral belangrijk is: niets is onbespreekbaar. Leg uw wensen gerust aan ons voor. We denken graag met u mee en doen er alles aan om uw feest te laten slagen.

NEEM CONTACT OP

Intiem gezelschap

Een intiem partijtje voor een beperkt gezelschap? Dan reserveren wij graag (een deel van) onze locatie voor uw feest. In alle rust kunt u buiten, vanaf het terras of vanuit de loungehoek, genieten van het prachtige uitzicht over het water, omgeven door het groen en kwetterende vogels. Heeft u liever een actieve invulling? Ga dan eerst zelf op jacht naar de vis om aansluitend te genieten van uw vangsten en onze huisgemaakte gerechten.

Neem contact op

Grote groepen

Ook grotere gezelschappen kunnen bij ons terecht. In ons buitenhuis is plaats voor meer dan 125 personen, dineren in het restaurant kan tot ± 80 personen. Tevens beschikken we over een veranda voor ± 50 personen, een groot terras voor ± 100 personen en een buitenzandbak voor de allerkleinste gasten.

Neem contact op

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijfs- en personeelsfeesten zijn wij bij uitstek geschikt. Door het restaurant, de mooie overdekte buitenplaats en de verschillende visvijvers ontzorgen wij u de hele dag en kan uw personeel genieten van een fantastische dag.

Bespreek de mogelijkheden