Eten & Drinken

Op een bijzondere locatie

23°

WILD heeft verschillende eetarrangementen. Als uitbreiding op uw visarrangement of voor bij een feest of partij. WILD biedt diverse barbecuepakketten aan die naar wens zijn aan te passen. Een keer iets anders? Wat denkt u van een zwijn aan het spit?

Prijzen bbq

BBQ Menu's

 • BBQ 4 stuks vlees p.p.

  Vlees Inclusief
  Saté van de haas 3 salades
  Kipdij filet Diverse sauzen
  Braadworst Stokbrood
  Hamburger
 • BBQ 5 stuks vlees p.p.

  Vlees Inclusief
  Saté van de haas 3 salades
  Kipdij filet Diverse sauzen
  Braadworst Stokbrood
  Hamburger
  Schouder karbonade
 • BBQ 4 stuks vlees & vis p.p.

  vlees&vis Inclusief
  Saté van de haas 3 salades
  Kipdij filet Diverse sauzen
  Braadworst Stokbrood
  vispannetje
 • BBQ 5 stuks vlees & vis p.p

  Vlees&vis Inclusief
  Saté van de haas 3 salades
  Kipdij filet Diverse sauzen
  Biefstuk Stokbrood
  vispannetje
  Tijgergarnalen

Uitbreidings- of vervangings­mogelijkheden

Ribeye, T-bone, lamsprocureur, biefstuk met pepermarinade, forel op de BBQ, gemarineerde gambaspies, braadworst, runderburger, shaslick, puntzak friet, gepofte aardappel met crème fraîche, gegrilde groente, varken aan het spit, rookoven met paling of forel, dessert barbecue.

U kunt bij de BBQ ook altijd een toetje bestellen voor € 4,50

Deze mogelijkheden gelden voor alle barbecue-arrangementen. Prijzen in overleg.

Reserveer nu

ZWIJN AAN HET SPIT

Een beleving op zich… een zwijn aan het spit met daarachter een vlammend vuur. Op onze veranda of het terras, een spectaculair schouwspel. Onze koks snijden voor u het zwijn aan stukken en deze worden op een buffet geserveerd. Eet smakelijk!

Prijzen

U kunt al vanaf € 21,50 (v.a. 20 personen) genieten van het zwijn aan het spit. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Rundvlees- en rauwkostsalade, knoflook- en cocktailsaus, kruidenboter en stokbrood zijn bij de prijs inbegrepen.

Reserveer nu

Ofyr barbecue

De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als bakplaat. Een erg gezellige nieuwe manier van buiten koken!

Vanaf € 26,- p.p.

De bbq is inclusief 4 stukken vlees (pulled-pork, picanha, gebakken buikspek en wildburger), Italiaanse pastasalade en aardappelsalade, diverse sauzen en stokbrood. Uiteraard zijn er in overleg andere combinaties mogelijk. Voor groepen vanaf 25 personen.

Reserveer nu

 

AFHUREN VISVIJVER

WILD heeft voor ieder gezelschap een passende vijver. Groepen van zowel 10 als 50 personen kunnen terecht aan de diverse vijvers voor 2, 3 of 4 uur. Samen met u bekijken we graag welke vijver het meest geschikt is.

Forelvis arrangementen

Gevangen (zalm)forel neemt u gewoon mee! Inclusief begeleiding, aas en hengels al vanaf € 22,50 per persoon. Bekijk de mogelijkheden.