Vijf visvijvers

Een uitdaging voor iedere visser

10°

Forelvissen

De Polbeek, die ontspringt nabij Ootmarsum, zorgt voor natuurlijke doorstroming van ons hele complex. De forellen kopen we rechtstreeks in bij viskwekers die forellen met een constante en gegarandeerde kwaliteit leveren.

Wildvissen

Een eerlijk gevecht tussen prooi en jager. Dat vraagt om kennis, kracht en techniek. Iedere vissoort vraagt om een andere techniek en levert een eigen strijd op. De sensationele drill is een beloning.

Palingvissen

Het palingvissen gebeurt volgens de ‘statische’ vismethode. Dit houdt in dat u niet voortdurend actief uitwerpt en binnenhaalt. U plaatst uw dobber bewust en wacht daarna geduldig op de aanbeet…..en die komt!

Tarieven

Bij WILD hebben we geen vaste aanvangstijden, u kunt kiezen uit verschillende visblokken van 1, 2, 3 of 4 uur, vis wordt doorlopend uitgezet en alle gevangen forelsoorten, paling, meerval en snoekbaars neemt u mee of laat u bij ons roken. Bekijk hier alle tarieven.

Vijvers en plattegrond

Rokerij

In onze professionele rookoven worden forel, paling en makreel op traditionele wijze gerookt. Ruil uw eigen vangst tegen een kleine vergoeding om voor een gerookt exemplaar.

Algemene informatie

 • Voorzieningen

  Vissen bij WILD is voor iedereen. Zo zijn de vijvers toegankelijk per rolstoel en denken we aan de veiligheid van uw kind.

 • FAQ

  Mag ik mijn eigen hengel mee? Waneer is WILD geopend? De antwoorden op uw vragen vindt u hier!

 • Vissoorten

  Regenboogforel, karper, diverse steursoorten, snoekbaars, paling en nog veel meer soorten vindt u bij WILD.

 • Reglement

  Lees hier meer over de reglementen per vijver om het welzijn van zowel de vis als de visser te waarborgen.