Plattegrond

5 uitdagende vijvers

23°

Midden in de natuur ligt WILD bijzonder vissen. Vijf visvijvers dagen iedere visser uit. De Polbeek, die ontspringt nabij Ootmarsum, zorgt voor natuurlijke doorstroming van ons hele complex. In twee forelvijvers worden doorlopend regenboogforellen en zalmforellen uitgezet, de kleinere vijver is af te huren voor groepen. De vangsten kunt u meteen meenemen of bij ons laten roken. In de twee WILDvijvers zwemmen unieke vissoorten; zeebaarzen, karpers, steuren en Europese meervallen. De vissen tot wel 1.80 meter lang zet u na het vangen meteen weer terug.

Onze vijvers

1 BOSVIJVER

De Bosvijver ligt prachtig beschut tussen de bomen. Hierin worden regenboog- en zalmforellen uitgezet.

2 GROTE VIJVER

In deze grote forelvisvijver worden ook regenboog- en zalmforellen uitgezet. In de wintermaanden zetten wij in deze vijver de XXL-zalmforellen uit.

3 & 4 WILDVIJVERS

In de beide WILDvijvers zwemmen verschillende grote en sterke vissoorten waaronder dikke schub- en spiegelkarpers, Russische en Siberische steuren, Beluga’s en gouden en bruine Europese meervallen. Het bestand is dusdanig hoog dat goede vangsten zeker mogelijk zijn. Gevangen vis dient voorzichtig teruggezet te worden.

5 PALINGVIJVER

De palingvijver ligt prachtig tussen de bomen. In deze vijver wordt Nederlandse kweekpaling uitgezet van 200-800 gram.

Algemene informatie

  • Voorzieningen

    Vissen bij WILD is voor iedereen. Zo zijn de vijvers toegankelijk per rolstoel en denken we aan de veiligheid van uw kind.

  • FAQ

    Mag ik mijn eigen hengel mee? Waneer is WILD geopend? De antwoorden op uw vragen vindt u hier!

  • Vissoorten

    Regenboogforel, karper, diverse steursoorten, snoekbaars, paling en nog veel meer soorten vindt u bij WILD.

  • Reglement

    Lees hier meer over de reglementen per vijver om het welzijn van zowel de vis als de visser te waarborgen.