23°

Leeg vissen Catch & Release vijver bij WILD

De spaarpot is goed gevuld

Een hele winter lang zijn er verschillende evenementen op de Catch & Release vijver geweest. Telkens is er dus nieuwe vis in de vijver gegaan. Deze vissen zijn uiteraard in de vijver gebleven! Sterker nog: de vissen van het eerste uur zijn gegroeid en super krachtig geworden! De vaste gasten op de C&R-vijver weten te melden dat de beten van de “oude” vissen nóg krachtiger zijn, dan de aanbeten van de “nieuwe” vis. Dat belooft wat! Daarom gaan we op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart de vijver leegvissen. 

 

Hoeveelheid vis in de C&R-vijver:

± 1500 kg vis is er de afgelopen winter in gegaan.

Roulatiesysteem:

Zaterdag 23 maart: Met opgave VOLGEBOEKT
We vissen op de middelste vijver en hanteren een roulatiesysteem met 9 rondes van 30 minuten. Hierdoor komt iedere visser een keer aan elke kant van de vijver te staan. De loting van de stekken vindt ’s ochtends plaats. Het is nadrukkelijk geen wedstrijd, dus we houden op verzoek rekening met mensen die graag bij elkaar willen staan. Om 09.00 uur start het vissen volgens onderstaand schema.

 

Programma

Ontvangst met koffie en stekloting vanaf 07.30 uur.

Start
1e ronde 09.00  – 09.30 uur
2e ronde 09.40  – 10.10 uur
3e ronde 10.20  – 10.50 uur
4e ronde 11.00  – 11.30 uur
5e ronde 11.40  – 12.10 uur
Pauze / Lunch
6e ronde 13.00  – 13.30 uur
7e ronde 13.40  – 14.10 uur
8e ronde 14.20  – 14.50 uur
9e ronde 15.00  – 15.30 uur
Einde

 

Opgave en kosten

Meedoen? Zaterdag is helaas volgeboekt Aanmelden kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar info@wild.nl, via Facebook Messenger of gewoon aan de balie bij WILD.

Deelname kost € 65,00 per persoon voor zaterdag. ’s Ochtends zijn voor € 10,00 lunchbonnen te koop. Tegen inlevering van de bon kan om 12.10 uur een smaakvolle lunch genuttigd worden. We zullen onze “wereldberoemde” WILD-burger van de BBQ of een broodje met Pulled Porc, eveneens van de BBQ, presenteren. Bij beide gerechten serveren we versgebakken friet.

Algemene zaken

Wij hopen op een leuke en gezellige visdag met VEEL vis voor iedere deelnemer.

  • Onsportief gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd
  • We gaan ervan uit dat het niet nodig is om deelnemers uit te sluiten op basis van ongewenst gedrag
  • Er mag gevist worden met de normale deeg- en levend aassoorten en met de zogenaamde forel Spoons, mits met enkele haak
  • De Grote vijver, Bosvijver (kleine forelvijver) en de WILD-vijver zijn tijdens dit evenement gewoon geopend!
  • Mocht u geïnteresseerd zijn in meer en/of andere evenementen van ons, bekijk dan onze homepage wild.nl. Daar vindt u onze aantrekkelijke evenementenagenda. Reserveer alvast, zodat u gegarandeerd kunt deelnemen.

Degene die zich heeft opgegeven krijgt in de week vooraf verdere informatie over zaterdag 23 maart.
Zondag 24 maart is de catch en release forelvijver ook geopend maar dan werken we zonder inschrijving. Vissen kost dan € 20 per dagdeel (4 uur).  

 

“WILD behoudt zicht het recht voor om bij te slecht weer de datum te wijzigen. Dit zal een dag van te voren bekendgemaakt worden.”