Vissen voor gasten van Camping Molenhof

Een unieke vis ervaring!

19°

Camping Molenhof, gelegen in het pittoreske Reutum, is een populaire keuze voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, natuur en avontuur. Tijdens je verblijf kun je genieten van wandel- en fietsroutes door de prachtige Twentse natuur. Maar er is meer! Camping Molenhof ligt dichtbij Wild Bijzonder Vissen, een unieke vislocatie die garant staat voor een bijzondere dag uit.

NEEM CONTACT OP

Vissen bij Wild Bijzonder Vissen

Hier kun je genieten van een rustige omgeving terwijl je vist op diverse vissoorten. Of je nu een doorgewinterde visser bent of het vissen voor het eerst wilt proberen, Wild Bijzonder Vissen biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde viservaring, terwijl je geniet van je vakantie op camping Molenhof!

Bij Wild Bijzonder Vissen zijn er verschillende visvijvers waaruit je kunt vissen: palingvijver, forelvijver en wilvijvers. Ons personeel staat klaar om je te helpen met tips en trucs om je vistechnieken te verbeteren. Vergeet niet je vangst vast te leggen op camera om een blijvende herinnering aan je vakantie bij Molenhof Reutum te creëren.

Visvijvers WILD

Ben jij aan het camperen bij Camping Molenhof en wil je een bezoek brengen aan Wild? Iedereen kan bij ons terecht! Zo zijn de vijvers toegankelijk per rolstoel en denken we aan de veiligheid van je kind. Voor het vissen bij Wild zijn geen vispassen nodig.

Daarnaast kun je met lege handen binnenstappen. Wij beschikken over alle benodigde vismaterialen.

Steur vissen - WILD vissen

Rokerij

In onze professionele rookoven worden forel, paling en makreel op traditionele wijze gerookt. Ruil uw eigen vangst tegen een kleine vergoeding om voor een gerookt exemplaar.

Algemene informatie

 • Voorzieningen

  Vissen bij WILD is voor iedereen. Zo zijn de vijvers toegankelijk per rolstoel en denken we aan de veiligheid van uw kind.

 • FAQ

  Mag ik mijn eigen hengel mee? Waneer is WILD geopend? De antwoorden op uw vragen vindt u hier!

 • Vissoorten

  Regenboogforel, karper, diverse steursoorten, snoekbaars, paling en nog veel meer soorten vindt u bij WILD.

 • Reglement

  Lees hier meer over de reglementen per vijver om het welzijn van zowel de vis als de visser te waarborgen.