“Wild(e)” avonden bij WILD bijzonder vissen

“Voor het schot en na het schot” Een scala aan gerechten uit eigen jacht en keuken

Agenda

“Wild(e)” avonden

“Voor het schot en na het schot”
Een scala aan gerechten uit eigen jacht en keuken

WILD-menu

hapjes ‘van buiten’: in de open lucht bereid op onze Afrikaanse braai en Ofyr-BBQ’s

 

WILDs Fleischplatte, aus Klein Methling und Weiersbach

Diverse huisgemaakte charcuterie van verschillende wildsoorten komen aan bod. Waaronder grillworst van gans, hammen, rilette van poldergans poten, Griebenschmalz, paté’s, begeleidende chutney’s. Denk aan: wilde eend, wilde gans, ree, wildzwijn en hert

 

Proeverij van vederwild uit de Polder, ganzenborst Pastrami met eendenborst eveneens uit het Ketelmeer

Kruidige, 20 dagen gepekelde, licht gerookt en op BBQ-Low & Slow zacht gegaarde ganzenborst, waarbij een eendenborst ham met eendenlever

 

Dubbel getrokken “Wild”-bouillon, met een tartaar van Reerug

Authentieke, krachtige wildbouillon met een klassieke tartaar van reerug
onmeunig lekker

 

Klassieke bief Wellington van hert

Een krokant omhulsel van bladerdeeg om alle smaken binnen te houden, lekkere paddestoelen duxelles en spek
maken van dit gerecht een echte klassieker. Nu alleen met hertenbief. En een “WILDE” rode wijn saus

 

Triologie van Duitse en Hollandse haas
Hazenpeper, rose gesauteerde hazenrug en een verrassend lekkere worst van haas

Granité van vlierbloesem en munt

rondom WILD staan vlierbesstruiken, deze zijn tegen de muggen en voor de bloesem of vlierbessen
Een ijskoude verfrissing om de smaakpapillen klaar te maken voor wat nog komen gaat

 

Wildschwein aus Jagdrevier Holm 1 met een verrassende gerookte paling-augurksaus, waarbij een Hollandse boerenkool stamppot in een ander jasje

Rosé gesauteerde wildzwijnsbiefstuk met een palingsaus met augurk. Verrassend lekker door het rokerige van de paling en het zuurtje van de augurk sluit mooi aan bij onze eigentijdse boerenkoolstamppot

Grand dessert uit eigen Patisserie

“En noe Leu, he’j wa zat had”