“Wild(e)” avonden bij WILD bijzonder vissen

“Voor het schot en na het schot” Een scala aan gerechten uit eigen jacht en keuken

11°

“Wild(e)” avonden

“Voor het schot en na het schot”
Een scala aan gerechten uit eigen jacht en keuken

WILD-menu

hapjes ‘van buiten’: in de open lucht bereid op onze Afrikaanse braai en Ofyr-BBQ’s

 

WILDs Fleischplatte, aus Klein Methling und Weiersbach

diverse eigengemaakte worsten, grillworsten, hammen, patés en rilette van poldergans, schmalz,begeleidende chutney’s en verschillende wildsoorten komen hierbij aanbod. Denk aan: wilde eend, wilde gans, ree, wildzwijn en hert. Alles lekker met verse afgebakken broden

 

Pastrami van hert uit Klein Methling met gerookt knolselderijschuim

Uit eigen slagerij gemaakte herten pastrami met een verrassend schuim van gerookte knolselderij daarbij een frisse salade

 

Ommeunig lekker soepje van gefermenteerde witte kool
en een handgemaakte wildzwijnsbitterballetje
Romige soep van witte wijn zuurkool met uitgebakken gerookt wild zwijnsspek, met daarbij een
bitterbal van wildzwijn uit eigen keuken

 

Klassieke bief Wellington van hert

Een krokant omhulsel van bladerdeeg om alle smaken binnen te houden, lekkere paddestoelen duxelles en
maken van dit gerecht een echte klassieker. Nu alleen met hertenbief. En een “WILDE” rode wijn saus

 

Pulled Boar met gnocchi
Zacht gegaarde wildzwijnsnek en schouder met gnocchi en Parmezaan schotsen

Granité van vlierbloesem en munt

rondom WILD staan vlierbesstruiken, deze zijn tegen de muggen en voor de bloesem of vlierbessen

een ijskoude verfrissing om de smaakpapillen klaar te maken voor wat nog komen gaat

 

Triologie van ree

Filet mignons, gesauteerde reerug medaillons, waarbij een truffeljus
Gesmoorde reeschouder, met rode kool en een grove stamppot van seizoensgroenten
Huisgemaakte grove worst van ree met rducé van wortel

 

Grand dessert van de Afrikaanse braai

Diverse zoete lekkernijen van de BBQ voor u bereidt

“En noe Leu, he’j wa zat had”